Szolnoki lánynak is szurkolhatunk a TV2 új tehetségkutatójában

Megosztás

Tegnap, azaz március 17-én este indult útjának a TV2 új műsora, a Next Top Model Hungary (NTMH), amelyben a szépség csak egy alapfeltétel, a jelentkező lányoknak pedig rengeteg más feladatban is bizonyítani kell a rátermettségüket. Egy szolnoki lánynak is drukkolhatunk, Vivien 30 évesen döntött úgy, hogy kipróbálja magát ebben a szerepben.

A Next Top Model Hungary első részében egyébként Ördög Nóra műsorvezető szerint Vivien volt az eddigi egyetlen versenyző, aki nyugodtnak tűnt, bár a lány elmondása szerint ez csak a látszat.

„Nem vagyok modellalkat, de én fontosnak tartom, hogy mindenki reprezentálva legyen a divatszakmában. Most jött el az idő, hogy tényleg van egy olyan műsor, ami elindítja a karrierem és nem számít az, hogy hány éves vagyok, hány kiló vagyok, hány centi vagyok” – vallott az elképzeléseiről.

Vidéki Vivien közgazdászként végzett, elmondása szerint már a gimnázium óta a magazinokat bújta és nézte a modelleket. Kínaiul és angolul is tud, úgy gondolja, még egy esélyt megérdemel. A zsűri nagyon rövid idő alatt döntött a sorsáról, mind a négyen – Axente Vanessza, Merő Péter, Tombor Zoltán, Tomán Szabina – igent mondtak neki, azaz továbbjutott.

Vivien Videki

Ha valaki nem látta volna a tegnapi NTMH adást, itt megnézheti, hogyan is teljesítettem a castingon💖

A műsorban összesen 16 lány fog versenyezni a „Magyarország következő Topmodellje” címért. Aki ezt elnyeri, két éves modellszerződést kap, szereplhet a Joy magazin címlapján és a Schwarzkopf Gliss márka magyarországi nagykövete lesz 2024-ben.

Kép: Oleg Borisuk

Kapcsolódó cikkek